Grilaje metalice tubularePentru o vizibilitate cat mai mare in interiorul spatiului protejat, grilajele metalice cu tuburi ondulate si drepte sunt solutia ideala. Aceste modele de grilaje se intalnesc mai ales in magazinele din centrele comerciale, unde e important sa se vada interiorul magazinului si dupa incheierea programului. 
Model:
Cod Produs: 39 Ai nevoie de ajutor? 0757 520 334
  • Descriere
  • Review-uri (1)
Pentru o vizibilitate cat mai mare in interiorul spatiului protejat, grilajele metalice tuburi ondulate si tuburi drepte sunt solutia ideala. Aceste modele de grilaje se intalnesc mai ales in magazinele din centrele comerciale, unde e important sa se vada interiorul magazinului si dupa incheierea programului. 


Tuburi ondulate vs tuburi drepte

Diferenta dintre grilajele cu tuburi ondulate si cele cu tuburi drepte sunt in primul rand de ordin estetic, ambele fiind compuse din elemente tubulare şi permitand e excelenta vizibilitate in interior dupa inchiderea lor. Grilajele cu tuburi ondulate au un aspect mai organic, integrandu-se excelent in spatiile decorate mai clasic, în timp ce grilajele cu tuburi drepte sunt mai geometrice, fiind potrivite spatiilor moderne. 


Siguranta

Acest tip de grilaj metalic ofera siguranta prin materialul solid din care este construit. Este vorba de tuburi de otel galvanizat, grosimea si greutatea lor variind in functie de modelul ales. Grilajele metalice de protectie previn accesul neautorizat, impiedica vandalismul si, bineinteles, previn intrarea prin efractie.

Ghiuta Constantin,

Am acordat punctajul maxim apreciind in primul rand seriozitatea cu care am fost tratat in cursul tranzactiei de achizitie. De apreciat apoi pretul atractiv si produsul cu o buna estetica (robust in acelasi timp). Un mic neajuns ar fi lipsa unor elemente de prindere (sudate) de-a lungul sinelor de ghidaj; fara aceste elemente am fost nevoit sa fac prinderea direct in gidaje, recurgand la gauri tesite si suruburi cu cap inecat. In concluzie pot spune ca sunt incantat de lucrarea obtinuta, tinand cont de faptul ca este prima pe care am vazut-o si realizat-o.

A fost util acest review?

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri: 08.00 - 16:30

0757 520 334 office@megasystem.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!